Tweedehands vergaderstoelen

Tweedehands vergaderstoelen

Fijne en gebruikte vergaderstoelen waar u en uw collega’s in alle rust zaken met elkaar kunnen bespreken vindt u in de webshop en de showrooms van KSB Kantoormeubelen..
92 producten gevonden

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. 20% korting
  2. 20% korting
  3. 40% korting
  4. 20% korting
  5. 20% korting
  6. 20% korting
  7. 15% korting

92 producten gevonden

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Tweedehands vergaderstoelen

Gebruikte vergaderstoelen tot wel 60% korting

Uw hele kantoor van tafels, stoelen en kasten voorzien kan uw budget flink aantasten. In zo’n geval zijn tweedehands kantoormeubelen een goede optie. Bij KSB kunt u met de tweedehands vergaderstoelen namelijk veel geld besparen, zowel online als offline in onze showrooms bieden wij kortingen aan van 15% tot 60% korting.

Meer dan alleen tweedehands vergaderstoelen

De vraag naar vergaderstoelen gebruikt is bij KSB erg hoog, maar dat geldt ook voor onze andere stoelen. Denk hierbij aan tweedehands bureaustoelen, tweedehands kantinestoelen, en tweedehands barkrukken. Als opkoper van tweedehands artikelen is ons assortiment erg breed en proberen we ervoor te zorgen dat er voor iedereen passende artikelen tussen zitten.

Gebruikte vergaderstoelen kopen

Zit er één of meerdere gebruikte vergaderstoelen tussen waar uw voorkeur naar uit gaat, bestel ze dan voordelig online op onze webshop. Is de bestelling bij elkaar boven de €150,-, dan komen wij uw bestelling gratis bij u thuis bezorgen in Nederland en Vlaanderen.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom om zowel de tweedehands vergaderstoelen als ook de nieuwe vergaderstoelen te bezichtigen en te testen. Alles staat hier netjes voor uw opgesteld!

Toch liever in het echt bekijken?

Kom langs in onze showroom en bekijk zelf hoe uw aanstaande bureaustoel zit, of dat de kast die u heeft uitgezocht ook echt zo ruim is als u verwacht.

Route naar
KSB Den Bosch