Tweedehands schoolstoelen

Oude schoolstoelen

Bij KSB Kantoormeubelen vindt u een uitgebreid aanbod aan gebruikte schoolstoelen welke nog tijden uw leerlingen van zitcomfort kunnen voorzien.
23 producten gevonden

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. 30% korting
 2. 30% korting
 3. 30% korting
 4. 30% korting
 5. 30% korting
 6. 30% korting
 7. 30% korting
 8. 20% korting
 9. 20% korting
 10. 30% korting
 11. 30% korting
 12. 40% korting
 13. 30% korting
 14. 40% korting
 15. 30% korting

23 producten gevonden

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Tweedehands schoolstoelen

Ruim aanbod aan tweedehands schoolstoelen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij waar u tweedehands schoolstoelen kunt kopen? Bij KSB Kantoormeubelen vindt u zowel online als offline een ruim aanbod aan oude schoolstoelen. Met een showroom in Den Bosch ontvangen wij veel gebruikte schoolstoelen die we graag doorverkopen aan een nieuwe eigenaar. Wij focussen ons niet op één type schoolstoel, maar zorgen ervoor dat er altijd een tweedehands schoolstoel tussen zit waar u naar op zoek bent.

Zichtbare voorraad van onze oude schoolstoelen

Bij KSB Kantoormeubelen zijn we heel transparant als het gaat om onze voorraad en is dit voor u als koper altijd zichtbaar. Het kan namelijk zo zijn dat u op zoek bent naar één losse schoolstoel, maar het kan ook zo zijn dat u met de schoolstoelen een geheel noodlokaal wilt vullen. In dit laatste geval wilt u natuurlijk alleen maar dezelfde oude schoolstoelen aanschaffen. Tweedehands schoolstoelen kopen kunt u bij ons dan ook in grote aantallen wanneer de voorraad dat toelaat. Dat geldt niet alleen voor de schoolstoelen, maar ook voor de tweedehands schooltafels .

KSB Kantoormeubelen is een betrouwbare partij

KSB kantoormeubelen is al jaren de specialist op het gebied van tweedehands kantoormeubelen. Waar u ook naar op zoek bent, grote kans dat wij het voor u hebben. Bij ons vindt u ook alleen producten van goede staat, mocht er ergens een gebrek zijn, dan geven we dat altijd aan. Met onze eigen bezorgdienst kunnen we de schoolstoelen die al eerder gebruikt zijn direct op locatie leveren. Zo hoeft u zelf niet al deze moeite te doen!

Toch liever in het echt bekijken?

Kom langs in onze showroom en bekijk zelf hoe uw aanstaande bureaustoel zit, of dat de kast die u heeft uitgezocht ook echt zo ruim is als u verwacht.

Route naar
KSB Den Bosch