Accessoires

Tweedehands kantinestoelen

We hebben een groot assortiment degelijke gebruikte kantinestoelen. Van diverse modellen hebben we grote aantallen direct beschikbaar. Haal de kantinestoelen af bij onze showroom in Den Bosch of laat door onze eigen bezorgers bezorgen.
25 producten gevonden

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. 30% korting
 2. 30% korting
 3. 20% korting
 4. 30% korting
 5. 40% korting
 6. 30% korting
 7. 20% korting
 8. 20% korting
 9. 30% korting
 10. 40% korting
 11. 30% korting

25 producten gevonden

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Tweedehands kantinestoelen

Ontdek bij KSB-Kantoormeubelen een ruim aanbod aan tweedehands kantinestoelen. Alle tweedehands kantinestoelen die wij aanbieden zijn erg populair en voordelig bij het inrichten van uw kantine. Online en in onze showrooms is het mogelijk om meerdere gelijke gebruikte kantinestoelen te kopen. Zo kunt u soms wel een hele kantine vol vullen met onze gebruikte kantinestoelen. U kiest zelf het gewenste model, het materiaal en afmetingen naar uw voorkeur.< p>

De voordelen van gebruikte kantinestoelen

KSB-Kantoormeubelen is de specialist op het gebied van tweedehands kantoormeubelen en kan u zo een paar grote voordelen opnoemen van tweedehands artikelen. Als eerste natuurlijk de prijs, met tweedehands kantinestoelen bespaard u namelijk een hoop budget. Dat geldt overigens niet alleen voor de kantinestoelen, maar ook voor onze tweedehands kantinetafels en tweedehands vergaderstoelen.

Naast de portemonnee denk u ook mee aan het milieu. U bent namelijk verantwoord bezig als u tweedehands artikelen de voorkeur geeft boven een nieuw artikel. Dit voorkomt verspilling, zeker wanneer de gebruikte kantinestoelen nog een goede staat verkeren. Wij raden iedereen dan ook tweedehands artikelen aan, zowel in de privé als in de werksferen.

Tweedehands kantinestoelen kopen bij KSB-Kantoormeubelen

Heeft u uw gewenste tweedehands kantinestoelen al kunnen vinden? Wanneer u bij KSB-Kantoormeubelen uw gebruikte kantinestoelen koopt profiteert u van een gratis levering in Nederland en België bij een bestelbedrag vanaf €150,- exclusief BTW. Ook hoeft u niet lang te wachten op uw tweedehands kantinestoelen. Zo worden deze tussen de 2-14 werkdagen al bezorgd. Heeft u nog niet de gewenste gebruikte kantinestoelen gevonden? U ben altijd van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom. Deze is gevestigd in de buurt van Den Bosch.

Toch liever in het echt bekijken?

Kom langs in onze showroom en bekijk zelf hoe uw aanstaande bureaustoel zit, of dat de kast die u heeft uitgezocht ook echt zo ruim is als u verwacht.

Route naar
KSB Den Bosch