Tweedehands barkrukken - Chroom - Zwart

Tweedehands barkrukken

Bent u op zoek naar tweedehands barkrukken? Bij KSB Kantoormeubelen kunt u kiezen uit verschillende barkrukken. Bekijk ze in onze webshop of kom ze bezichtigen in onze showroom in Vlijmen (KSB Den Bosch).


Filteren


Zoals u ziet hebben wij momenteel nog geen producten aan deze categorie toegevoegd. Wij zijn op dit moment nog druk bezig met het vullen van onze nieuwe website.

Benieuwd naar het volledige aanbod in deze categorie?
Neem telefonisch contact met ons op. U kunt ons bereiken op +31(0)73 - 888 70 99.

Tweedehands barkrukken - Chroom - Zwart

Barkrukken tweedehands erg populair

Barkrukken komen tegenwoordig niet alleen meer voor in de kroeg of het dichtstbijzijnde café, maar worden steeds vaker aangeschaft voor de privé sferen. Een veel voorkomende plek is de keuken. Huishoudens kiezen steeds vaker voor een leef keuken met een kookeiland waar barkrukken niet kunnen ontbreken. Waar de één de voorkeur geeft aan nieuwe barkrukken, geeft de andere de voorkeur aan tweedehands barkrukken. Tweedehands is namelijk niet slecht, in tegendeel zelfs, het zorgt voor een eigen stijl en kan u ook nog eens veel geld besparen.

Een andere, veel voorkomende plek, is de kroeg of bar die in de tuin wordt gebouwd. Steeds vaker kiezen huishoudens ervoor om een eigen bar te bouwen. In de tuin, de schuur of zelfs de kelder, dit is natuurlijk afhankelijk over de ruimte. Op zo’n plek kunnen barkrukken tweedehands uiteraard niet ontbreken. Want ook hier geven gebruikte barkrukken een unieke sfeer. Wetende dat barkrukken in combinatie met alcohol het ook niet lang volhouden, is een barkruk tweedehands niet eens zo’n slecht idee.

Tweedehands kopen bij KSB Kantoormeubelen

Als u op zoek bent naar tweedehands meubelen dan bent u bij KSB op het juiste adres. Met een ruim aanbod en een eigen bezorgdienst kunnen we uw favoriete artikelen zo snel mogelijk uw kant op sturen. Naast onze webshop, beschikken wij ook over een ruime showroom. Kom langs in de buurt van Den Bosch om de artikelen zelf te komen bewonderen en uitproberen.

Daarnaast kunt u ons ook bereiken via de telefoon +31(0)73-888 70 99 of via de mail info@ksbdenbosch.nl.

In welke staat verkeren de tweedehands barkrukken?

Bij KSB kopen we alleen tweedehands artikelen op wanneer deze nog in goede staat verkeren, dat geldt ook voor de tweedehands barkrukken. Op onze webshop zijn we hierin erg transparant, door middel van duidelijke foto’s en sterren geven wij de staat van onze producten aan. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Zijn de gebruikte barkrukken in meerdere varianten op voorraad?

Of u nu op zoek bent naar een tweedehands barkruk in uw café of voor thuis, in beide gevallen bent u bij KSB Kantoormeubelen aan het juiste adres. Een barkruk kan los worden aangeschaft, maar vaak worden er meerdere 2e hands barkrukken tegelijk aangeschaft. Bij KSB zijn er erg transparant en is het voor u in één oogopslag duidelijk hoeveel voorraad er is. Wij kopen vaak meerdere gebruikte barkrukken in, zodat u ze ook in grote aantallen bij ons kunt aanschaffen. Dat geldt niet alleen voor de barkukken gebruikt, maar ook onze gebruikte bureaus en gebruikte bureaustoelen zijn in grote aantallen te verkrijgen.

Toch liever in het echt bekijken?

Kom langs in onze showroom en bekijk zelf hoe uw aanstaande bureaustoel zit, of dat de kast die u heeft uitgezocht ook echt zo ruim is als u verwacht.

Route bekijken