15% TOT 60% ​KORTING OP GEBRUIKTE PRODUCTEN   |   GRATIS BEZORGING IN NEDERLAND EN VLAANDEREN* BIJ ONLINE BESTELLINGEN VANAF €150,- EX BTW.
Barkrukken

Tweedehands barkrukken

Bent u op zoek naar tweedehands barkrukken? Bij KSB Kantoormeubelen kunt u kiezen uit verschillende barkrukken. Bekijk ze in onze webshop of kom ze bezichtigen in één van onze showrooms in Vlijmen (KSB Den Bosch) of Oosterhout (KSB Breda).
18 producten gevonden

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. 30% korting
  2. 50% korting
  3. 50% korting
  4. 30% korting

18 producten gevonden

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Barkrukken

Barkrukken tweedehands erg populair

Barkrukken komen tegenwoordig niet alleen meer voor in de kroeg of het dichtstbijzijnde café, maar worden steeds vaker aangeschaft voor de privé sferen. Een veel voorkomende plek is de keuken. Huishoudens kiezen steeds vaker voor een leef keuken met een kookeiland waar barkrukken niet kunnen ontbreken. Waar de één de voorkeur geeft aan nieuwe barkrukken, geeft de andere de voorkeur aan tweedehands barkrukken. Tweedehands is namelijk niet slecht, in tegendeel zelfs, het zorgt voor een eigen stijl en kan u ook nog eens veel geld besparen.

Een andere, veel voorkomende plek, is de kroeg of bar die in de tuin wordt gebouwd. Steeds vaker kiezen huishoudens ervoor om een eigen bar te bouwen. In de tuin, de schuur of zelfs de kelder, dit is natuurlijk afhankelijk over de ruimte. Op zo’n plek kunnen barkrukken tweedehands uiteraard niet ontbreken. Want ook hier geven gebruikte barkrukken een unieke sfeer. Wetende dat barkrukken in combinatie met alcohol het ook niet lang volhouden, is een barkruk tweedehands niet eens zo’n slecht idee.

Gebruikte barkrukken in grote voorraden

Of u nu op zoek bent naar een tweedehands barkruk in uw café of voor thuis, in beide gevallen bent u bij KSB Kantoormeubelen aan het juiste adres. Een barkruk kan los worden aangeschaft, maar vaak worden er meerdere 2e hands barkrukken tegelijk aangeschaft. Bij KSB zijn er erg transparant en is het voor u in één oogopslag duidelijk hoeveel voorraad er is. Wij kopen vaak meerdere gebruikte barkrukken in, zodat u ze ook in grote aantallen bij ons kunt aanschaffen. Dat geldt niet alleen voor de barkukken gebruikt, maar ook onze gebruikte bureaus en gebruikte bureaustoelen zijn in grote aantallen te verkrijgen.

Tweedehands kopen bij KSB Kantoormeubelen

Als u op zoek bent naar tweedehands meubelen dan bent u bij KSB op het juiste adres. Met een ruim aanbod en een eigen bezorgdienst kunnen we uw favoriete artikelen zo snel mogelijk uw kant op sturen. Naast onze webshop, beschikken wij ook over twee ruime showrooms. Kom langs in de buurt van Breda en Den Bosch om de artikelen zelf te komen bewonderen en uitproberen.

Daarnaast kunt u ons ook bereiken via de telefoon +31(0)76 - 700 24 72 of via de mail info@ksbdenbosch.nl / info@ksbbreda.nl.

Toch liever in het echt bekijken?

Kom langs in onze showroom en bekijk zelf hoe uw aanstaande bureaustoel zit, of dat de kast die u heeft uitgezocht ook echt zo ruim is als u verwacht.

Route naar
KSB Breda
Route naar
KSB Den Bosch