Accessoires

Ergonomische bureaustoel tweedehands

Kies voor optimaal zitcomfort met de ergonomische bureaustoelen tweedehands. Neem online een kijkje in ons ruime aanbod of kom ze testen in onze showroom.
51 producten gevonden

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. 30% korting
 2. 30% korting
 3. 30% korting
 4. 50% korting
 5. 40% korting
 6. 40% korting
 7. 40% korting
 8. 60% korting
 9. 40% korting
 10. 40% korting
 11. 20% korting

51 producten gevonden

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Tweedehands ergonomische bureaustoelen

Waarom kiezen voor een ergonomische bureaustoel tweedehands?

tweedehands bureaustoelen komen voor in verschillende soorten. Ze variëren in model, hoogte en daardoor ook zitcomfort. Het is maar goed dat er verschillende modellen verkrijgbaar zijn, de zithouding is namelijk erg belangrijk. Heeft u bijvoorbeeld lange of juist korte benen, dan moet de stoel hier wel op aansluiten. Een ergonomische bureaustoel tweedehands in om deze reden erg populair. Een ergonomische bureaustoel tweedehands is namelijk in zowel de hoogte als in zithouding te verstellen. Zo sluiten deze stoelen altijd aan zoals u dat graag wenst. En omdat ze tweedehands zijn, zijn ze ook erg leuk voor de portemonnee!

Altijd tweedehands ergo bureaustoelen verkrijgbaar

Als opkoper van gebruikte kantoormeubelen zijn wij dagelijks op zoek naar ergo bureaustoelen die gebruikt zijn, maar nog in een te goede staat verkeren om te laten afschrijven. Daarbij zijn veel (thuis) kantooreigenaren ook juist hiernaar op zoek. Het zijn stoelen van uitstekende kwaliteit die tegen leuke prijzen aangeboden worden, zo ook bij KSB Kantoormeubelen. Soms zijn er acties met kortingen tot wel 60%.

Ergonomische bureaustoel 2dehands kopen bij KSB

Interesse in één van de ergonomische bureaustoelen 2dehands? Online staat alle voorraad die ook bij ons verkrijgbaar is in de showroom. U kunt ze gemakkelijk online bestellen, maar bent ook altijd welkom om ze te bezichtigen en te testen. Daarbij kunt u ervoor kiezen de ergonomische bureaustoel(en) tweedehands zelf mee te nemen, of door ons te laten bezorgen met onze eigen bezorgdienst.

Toch liever in het echt bekijken?

Kom langs in onze showroom en bekijk zelf hoe uw aanstaande bureaustoel zit, of dat de kast die u heeft uitgezocht ook echt zo ruim is als u verwacht.

Route naar
KSB Den Bosch