Tweedehands bureaustoelen - Drabert

Tweedehands bureaustoelen

De beste tweedehands bureaustoelen vind je bij KSB Kantoormeubelen. We hebben ook een wisselend assortiment van bekende merken als Interstuhl, Drabert en Vitra.


Filteren

Tweedehands bureaustoelen - Drabert

De voordelen van een tweedehands bureaustoel

Een bureaustoel is vaak een grote investering, zowel voor op kantoor als in het huishouden. Steeds vaker wordt er een combinatie gevonden waarin men een deel van de week op kantoor werkt en het andere deel van de week de werkzaamheden thuis voort zet. In beide gevallen is het belangrijk om te beschikken over een fijne werkplek met de juiste bureaustoel. Bij sommige beroepen zitten we nu eenmaal veel en is comfort erg belangrijk. Wanneer u de verkeerde bureaustoel gebruikt, kan dit resulteren in klachten zoals RSI, heup-, rug- en nekproblemen. Omdat een nieuwe bureaustoel vaak erg duur is kunt u er ook voor kiezen om een hoog kwalitatieve tweedehands bureaustoel aan te schaffen. Op deze manier geniet u van het ultieme comfort van een exclusieve bureaustoel tweedehands voor een betaalbaar prijskaartje.

Bent u op zoek naar specifieke gebruikte kantoorstoelen? Neem dan een kijkje bij onze ergonomische bureaustoelen tweedehands of de design bureaustoelen.

Assortiment gebruikte bureaustoelen

Bij KSB kopen we gebruikte bureaustoelen op om vervolgens door te verkopen aan een nieuwe eigenaar. Vaak zijn bureaustoelen wel gebruikt, maar is dit helemaal niet aan de bureaustoel zelf af te zien. Bij KSB vinden we dit verspilling en blazen we de gebruikte kantoorstoelen graag een nieuw leven in. Met een grote showroom staan alle onze artikelen opgeslagen en is alles uit voorraad leverbaar. Zit er een bureaustoel tussen met uw wensen, dan komt die met onze eigen bezorgservice zo snel mogelijk uw kant op.

Het assortiment bureaustoelen gebruikt is bij ons iedere keer verschillend. Populaire merken die we vaak terug zien komen zijn Ahrend, Drabert en Interstuhl. Vaak zijn deze tweedehands bureaustoelen ook te verkrijgen in grote aantallen. Zo kunt u het gehele kantoor en meerder thuiswerkplekken voorzien van dezelfde stoel.

Tweedehands bureaustoelen kopen bij KSB?

KSB is al jaren gespecialiseerd in het leveren tweedehands kantoormeubelen en nieuwe kantoormeubelen. Al onze kantoormeubelen worden zorgvuldig geselecteerd zodat we ervan verzekerd zijn dat we voor elke klant de juiste producten in huis hebben. Naast tweedehands bureaustoelen en andere kantoormeubelen, is KSB ook gespecialiseerd in het leveren van producten voor de horeca-industrie. KSB heeft een eigen bezorgdienst waardoor alle orders snel en efficiënt geleverd kunnen worden. Klanten beoordelen mede daarom KSB ook met een 9.4 uit de 10! Heeft u een vraag of wilt u meer te weten komen over onze producten? We helpen u graag verder! U kunt ons bereiken via de telefoon op +31(0)73-888 70 99. Liever mailen? Mail dan naar info@ksbdenbosch.nl.

Toch liever in het echt bekijken?

Kom langs in onze showroom en bekijk zelf hoe uw aanstaande bureaustoel zit, of dat de kast die u heeft uitgezocht ook echt zo ruim is als u verwacht.

Route naar
KSB Den Bosch