Tweedehands kantoormeubelen Antwerpen

Op zoek naar tweedehands kantoormeubelen in Antwerpen? KSB-kantoormeubelen heeft een groot aanbod aan tweedehands kantoormeubilair waarmee u een (thuis)kantoor volledig kunt inrichten. Zo vindt u bij ons onder andere tweedehands stoelen, tweedehands tafels, tweedehands kasten, tweedehands ontvangstmeubilair en nog veel meer. Ontdek ons gehele assortiment online en laat dit gratis bij u in Antwerpen en omstreken bezorgen bij een bestelling vanaf €250,- (excl. BTW).

Tweedehands kantoormeubelen tot 60% korting

Kiezen voor tweedehands meubels is niet alleen duurzaam, maar ook erg interessant voor de portemonnee. Doordat u kiest voor eerder gebruikte meubels, hoeft u hiervoor niet meer de hoofdprijs te betalen. Bij KSB bepalen we aan de hand van de staat de vraagprijs, met daarbij kortingen tot wel 60%. Dit maakt het alleen maar leuker om tweedehands kantoormeubelen voor bij u in Antwerpen te shoppen. Daarbij zijn we erg transparant over de staat van onze producten. Zo maken wij foto's en geven wij door middel van sterren aan wat de status is.

Tweedehands kantoormeubelen leveren in Antwerpen?

KSB-kantoormeubelen levert met een eigen koeriersdienst door heel België, zo dus ook in Antwerpen. Heeft u een bestelling boven de €250,- exclusief BTW, dan zijn de verzendkosten voor onze rekening. Met onze eigen bezorgservice houden we het contact kort en wordt er in samenspraak een voorstel gedaan over de leverdatum en de tijd. De koeriersdienst levert de bestelde artikelen al binnen 14 werkdagen. Alleen zo kunt u voordelig en snel gebruik maken van de artikelen naar uw wens.

Wij leveren in meer grote plaatsen als: Rotterdam | Utrecht | Tilburg | Den Haag | Eindhoven | Zwolle en nog veel meer.

Online en offline tweedehands kantoormeubelen shoppen

Naast onze uitgebreide webshop en snelle levering, bent u bij ons ook altijd welkom in onze showroom Alles wat u online tegenkomt, staat bij ons ook opgesteld in de showroom om te bekijken en te testen.