Tweedehands kantoormeubelen

Ruime keus in tweedehands kantoormeubilair bij KSB Kantoormeubelen

Bij KSB Kantoormeubelen vindt u een uitgebreid scala aan tweedehands kantoormeubelen. Of het nou gaat om een complete inrichting, een bureaustoel of kast. In onze vestiging vindt u alles op het gebied van gebruikt kantoormeubilair.

In de uitgebreide showroom in Vlijmen slaagt u altijd. Als opkoper van gebruikte kantoormeubelen heeft KSB Kantoormeubelen altijd een ruime keus in tweedehands kantoormeubilair.

Veelzijdig aanbod in tweedehands kantoormeubelen

Van prullenbakken tot garderobekasten en van stoelen tot complete baliesets. Dat is zomaar een greep uit het veelzijdige aanbod van tweedehands kantoormeubelen. KSB Kantoormeubelen heeft op elke vraag een antwoord. Laat u verrassen door het complete aanbod. U vindt er gebruikt kantoormeubilair in verschillende soorten en maten. En altijd tegen een aantrekkelijke prijs.

Tweedehands kantoormeubilair voor iedereen

Wie zijn bedrijf (opnieuw) wilt inrichten, doet er verstandig aan om eens rustig rond te neuzen tussen de vele spullen die het Brabantse bedrijf aanbiedt tegen scherpe tarieven. Dat geldt ook voor particulieren die op zoek zijn naar tweedehands kantoormeubelen voor een werkplek in huis. Maar KSB Kantoormeubelen is ook het juiste adres voor bijvoorbeeld zorglocaties, scholen, kantines, werkplaatsen en horeca-ondernemers. Zo biedt KSB Kantoormeubelen namelijk ook producten die goed van pas komen in de keuken. Maar ook zitplekken voor wachtruimtes, design lampen, kapstokken en kunststukken zijn te vinden in de vestiging van KSB Kantoormeubelen.

Bezoek KSB Kantoormeubelen

Gaan uw kinderen naar school en hebben zij behoefte aan een studieplek? Ook dan moet u niet vergeten om een bezoek te brengen aan KSB Kantoormeubelen. U vindt er onder meer degelijke bureau’s, bijbehorende stoelen, opbergkasten en aanverwante spullen die het studeren een stuk praktischer maken. Niet alleen u bent u er blij, ook uw kind.

Waar worden de tweedehands kantoormeubelen geleverd?

Bij KSB leveren we onze tweedehands kantoormeubelen met 4 bakwagens door geheel Nederland en België. Beschikt u zelf niet over het juiste vervoer, geen probleem, onze chauffeurs bezorgen uw favoriete artikelen tussen de 2 en 14 werkdagen. Uiteraard komen wij met een aflevervoorstel en kijken we samen welk moment voor u het beste uitkomt. Heeft u een online bestelling boven de €250,- excl. btw, dan zijn de verzendkosten voor onze rekening.

Welke gebruikte kantoormeubelen verkopen jullie?

Zowel online als offline in onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment aan tweedehands kantoormeubelen. Zo bieden wij tweedehands stoelen, tweedehands tafels, tweedehands kasten en nog veel meer. Of u nu op zoek bent naar meubelen voor uw interieur, kantoor of thuiswerkplek, bij ons bent u aan het juiste adres.