Reinigen

Bij aankoop van ons gebruikt zitmeubilair geven wij ook de mogelijkheid om deze door ons te laten reinigen.

Waarom kiest u voor reinigen?

Door het door u gekozen zitmeubilair te laten reinigen krijgt het weer een frisse en nieuwe uitstraling en zullen ook de aanwezigen vlekken en/of stof verwijderd worden. Met behulp van onze dieptereinigings methode wordt niet alleen het oppervlakte schoon gemaakt maar ook diep in de stof. Uw meubel ziet er weer zo goed als nieuw uit.

Welke reinigingsmethode gebruiken we?

Wanneer we een meubel reinigen, gebruiken we daarbij een dieptereinigingsmachine. De dieptereinigingsmachine wordt aangevuld met warm water en dieptereinigingsvloeistof daarmee wordt met een hoge druk in de stof gespoten. De vloeistof trekt in de stof en tast zo de vuiligheid aan. Vervolgens wordt de vloeistof weer opgezogen door het dieptereinigings machine inclusief de vuiligheid. Deze manier van reinigen is milieuvriendelijk en vermijdt het hoeveelheid watergebruik, de vloeistof die wij gebruik is biologisch afbreekbaar.

Verdere informatie.

Voor het reinigen van een zitmeubel rekenen wij een prijs vanaf € 15,00 per stuk (excl. BTW). De prijs is afhankelijk van het soort zitmeubel en/of de hoeveelheid meubels.

reinigen