Opkoper kantoormeubelen

KSB kantoormeubelen is ook geïnteresseerd in partijen overtallig kantoormeubilair. Ga je bijvoorbeeld van kantoorpand verhuizen, of ben je gewoon toe aan nieuw kantoormeubilair? Wil je hierom jouw kantoor meubels en inboedel verkopen? Ook daarvoor ben je bij KSB kantoor kantoormeubelen aan het juiste adres!

KSB kantoormeubelen is de juiste partij als het gaat om het opkopen van kantoormeubelen. Wij komen jouw hele kantoor inboedel ophalen van koelkast tot raambekleding en van bureaustoel tot koffiezetapparaat. Het opkopen van jouw kantoormeubilair gaat als volgt:

Op het moment dat je contact met ons opneemt, willen we graag een aantal praktische dingen van je weten. We vragen je dan ook om foto's van de inrichting te sturen, aan te geven op welke verdieping het zich bevindt en om aan te geven wanneer het pand leeg moet zijn.

We komen met ons eigen personeel en vervoer langs om alles mee te nemen en jouw kantoor bezemschoon achter te laten. Zo ben je met weinig omkijken helemaal klaar voor bijvoorbeeld een nieuwe inrichting of bezemschone oplevering.

Neem vrijblijvend contact op

Neem contact met ons op en wij komen bij jou langs voor een vrijblijvende bezichtiging en waardebepaling.

Contactpersoon: Albert van Dinteren info@ksb-kantoormeubelen.nl

Contactgegevens KSB kantoormeubelen
Tel:+31(0)73 - 888 70 99 of per e-mail info@ksb-kantoormeubelen.nl

opkoper