Tweedehands roldeurkasten - Ja

Roldeurkast gebruikt

Groot of klein. Laag of hoog. Roldeurkasten zijn er in alle soorten en maten bij KSB Den Bosch. Handig om uw administratie in op te slaan of om andere zaken in te bewaren. In onze showroom en op de webshop vindt u altijd een passende roldeurkast.


Filteren


Zoals u ziet hebben wij momenteel nog geen producten aan deze categorie toegevoegd. Wij zijn op dit moment nog druk bezig met het vullen van onze nieuwe website.

Benieuwd naar het volledige aanbod in deze categorie?
Neem telefonisch contact met ons op. U kunt ons bereiken op +31(0)73 - 888 70 99.

Tweedehands roldeurkasten - Ja

Voordelen van gebruikte roldeurkasten

Gaat uw voorkeur uit naar gebruikte roldeurkasten, dan biedt dat verschillende voordelen. Als eerste is een gebruikte roldeurkast veel voordeliger dan wanneer u kiest voor een geheel nieuwe roldeurkast. Bij KSB bieden we kwalitatief goede tweedehands roldeurkasten tegen scherpe prijzen, soms bieden we kortingen tot wel 60%. Daarnaast zetten ook steeds meer huishoudens en bedrijven in op duurzame ontwikkeling. Met gebruikte roldeurkasten in plaats van ‘nieuwe’ roldeurkasten draagt u dus ook nog eens bij aan het milieu door de kasten ‘een nieuw leven’ in te blazen.

Waarom kiezen voor een tweedehands roldeurkast?

Tweedehands roldeurkasten zijn ideaal om onder andere kantoorartikelen in op te bergen, denk aan belangrijke papieren, maar ook persoonlijke spullen, soms kunnen ze zelfs op slot. Het is dan ook een echte aanrader wanneer u op zoek bent naar een tweedehands kantoorkast. Verder neemt een roldeurkast geen extra ruimte in beslag. Een roldeurkast heeft geen openslaande deuren, maar deuren die u naar links of rechts kan verschuiven en daardoor verdwijnen in de kast. Heeft u maar een beperkte plek, dan zijn tweedehands roldeurkasten een echte aanrader.

Assortiment aan gebruikte roldeurkasten bij KSB

Gebruikte roldeurkasten bestellen is uiteraard goed voor uw budget, terwijl u er stevige en goed uitziende kasten voor terug krijgt. Zo kunt eenvoudig en snel roldeurkasten kopen van Ahrend, Assenburg, KSB, Markant en Schaffenburg. Daarnaast kunt u uiteraard filteren op maat, kleur en materiaal. Of u nu op zoek bent naar kleine of grote kasten, in ons brede assortiment kantoormeubelen vindt u eenvoudig de kast die u nodig heeft. Daarbij is het goed om rekening te houden met de rest van uw interieur, zodat de kast erbij past. Daarnaast is er ook een uitgebreid aanbod aan gebruikte draaideurkasten, tweedehands vitrinekasten of tweedehands schuifdeurkasten.

Gebruikte roldeurkasten kopen bij KSB

U kunt uw gewenste tweedehands roldeurkast eenvoudig en snel bestellen in onze webshop. Daarbij ontvangt u uiteraard de service van KSB. Wij hebben onze eigen bezorgdienst en bezorgen door geheel Nederland en België. Alle bestellingen vanaf €150,- excl. Btw via de webshop worden gratis bezorgd. Na het plaatsen van de bestelling Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom in Vlijmen.

Toch liever in het echt bekijken?

Kom langs in onze showroom en bekijk zelf hoe uw aanstaande bureaustoel zit, of dat de kast die u heeft uitgezocht ook echt zo ruim is als u verwacht.

Route naar
KSB Den Bosch