15% TOT 60% ​KORTING OP GEBRUIKTE PRODUCTEN   |   GRATIS BEZORGING IN NEDERLAND EN VLAANDEREN* BIJ ONLINE BESTELLINGEN VANAF €150,- EX BTW.
Roldeurkasten

Roldeurkast gebruikt

Groot of klein. Laag of hoog. Roldeurkasten zijn er in alle soorten en maten bij KSB Breda en KSB Den Bosch. Handig om uw administratie in op te slaan of om andere zaken in te bewaren. In onze showroom en op de webshop vindt u altijd een passende roldeurkast.
39 producten gevonden

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. 20% korting
 2. 20% korting
 3. 20% korting
 4. 20% korting
 5. 20% korting
 6. 20% korting
 7. 20% korting
 8. 20% korting
 9. 20% korting
 10. 20% korting
 11. 40% korting
 12. 20% korting
 13. 20% korting
 14. 20% korting
 15. 30% korting
 16. 20% korting

39 producten gevonden

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Roldeurkasten

Gebruikte roldeurkasten voordelen

Er zijn diverse voordelen om gebruikte roldeurkasten te kopen. Uiteraard is een gebruikte roldeurkast veel voordeliger dan wanneer u een nieuwe roldeurkast besteld. U vindt bij KSB Kantoormeubelen uitstekende roldeurkasten voor een scherpe prijs. Steeds meer bedrijven zetten in op duurzame ontwikkeling. Met gebruikte roldeurkasten in plaats van ‘nieuwe’ roldeurkasten draagt ook u dus ook nog eens bij aan het milieu door de kasten ‘een nieuw leven’ in te blazen. De kasten zijn ideaal om bijvoorbeeld kantoorartikelen in op te bergen en ze kunnen eventueel ook nog op slot. Een ander groot voordeel van gebruikte roldeurkasten is dat het geen extra ruimte in neemt, wat bij klapdeuren bijvoorbeeld wel het geval is.

Gebruikte roldeurkasten assortiment

Gebruikte roldeurkasten bestellen is uiteraard goed voor uw budget, terwijl u er stevige en goed uitziende kasten voor terug krijgt. Zo kunt eenvoudig en snel roldeurkasten kopen van Ahrend, Assenburg, KSB, Markant en Schaffenburg. Daarnaast kunt u uiteraard filteren op maat, kleur en materiaal. Of u nu op zoek bent naar kleine of grote kasten, in ons brede assortiment vindt u eenvoudig de kast die u nodig heeft. Daarbij is het goed om rekening te houden met de rest van uw interieur, zodat de kast erbij past. Daarnaast is er ook een uitgebreid aanbod aan tweedehands kasten en draaideurkasten.

Gebruikte roldeurkasten bestellen bij KSB

U kunt uw gewenste kast eenvoudig en snel bestellen in onze webshop. Daarbij ontvangt u uiteraard de service van KSB. Wij hebben onze eigen bezorgdienst en bezorgen door geheel Nederland en België. Alle bestellingen vanaf €150,- excl. Btw via de webshop worden gratis bezorgd. Na het plaatsen van de bestelling Uiteraard bent u ook welkom in een van onze showrooms in Vlijmen en Oosterhout.

Toch liever in het echt bekijken?

Kom langs in onze showroom en bekijk zelf hoe uw aanstaande bureaustoel zit, of dat de kast die u heeft uitgezocht ook echt zo ruim is als u verwacht.

Route naar
KSB Breda
Route naar
KSB Den Bosch