Tweedehands patchkasten

Patchkast gebruikt

Op zoek naar een patchkast gebruikt? Bij KSB vindt u zowel in onze webshop als in onze showroom diverse tweedehands patchkasten (ook wel tweedehands serverkasten genoemd.)
Zoals u ziet hebben wij momenteel nog geen producten aan deze categorie toegevoegd. Wij zijn op dit moment nog druk bezig met het vullen van onze nieuwe website.

Benieuwd naar het volledige aanbod in deze categorie?
Neem telefonisch contact met ons op. U kunt ons bereiken op +31(0)73 - 888 70 99.

Tweedehands patchkasten

In welke staat verkeren de patchkasten tweedehands?

Bij KSB verkopen we een patchkast tweedehands alleen wanneer deze nog in goede staat verkeert. In onze webshop zijn we hierin erg transparant, door middel van sterren en duidelijke foto’s geven wij de staat van onze producten aan en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Waar leveren jullie een serverkast tweedehands?

Wij leveren een patchkast oftewel een serverkast tweedehands door heel Nederland en België. Daarbij komen er geen bezorgkosten kijken (met uitzondering van de Waddeneilanden) bij een bestelling boven de €150,- excl. btw. Na het plaatsen van een bestelling komen wij met aan aflevervoorstel. U kunt uw Patchkast gebruikt ook altijd zelf afhalen.

Toch liever in het echt bekijken?

Kom langs in onze showroom en bekijk zelf hoe uw aanstaande bureaustoel zit, of dat de kast die u heeft uitgezocht ook echt zo ruim is als u verwacht.

Route naar
KSB Den Bosch