Korting tot 60%   |   Leegverkoop wegens verhuizing KSB Breda   |   20% extra korting bij afhalen van gebruikte producten   |   GRATIS BEZORGING*.
Dossierkasten

Dossierkast tweedehands

Op zoek naar een dossierkast, maar wilt u hier niet te veel aan besteden, maar toch hoogwaardige kwaliteit ontvangen? Ga dan voor een duurzaam tweedehands dossierkast. Zo denkt u niet alleen aan het milieu, maar ook nog aan uw portemonnee!




18 producten gevonden

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. 30% korting
  2. 30% korting
  3. 20% korting
  4. 30% korting

18 producten gevonden

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Dossierkasten

Gebruikte dossierkasten

Gaat u voor vintage, dan gaat u voor duurzaam. Door steeds meer bij te dragen en tweedehands kantoormeubelen te gebruiken, kiest u voor een langere gebruiksperiode en geeft u uw meubels een nieuw leven. Zo is dit ook mogelijk bij tweedehands dossierkasten. Dossierkasten tweedehands worden steeds vaker gezien als de oplossing voor duurdere dossierkasten. Vaak zijn de gebruikte dossierkasten niet alleen kwalitatief nog erg goed, maar zien ze er ook nog professioneel en representatief uit. En dat niet alleen bij u op kantoor, maar tegenwoordig ook voor bij u thuis.

Dossierkast 2ehands kopen bij KSB

Bent u van plan om een dossierkast 2dehands te kopen, maar vindt u het lastig om een keuze te maken? Bekijk dan ons gevarieerde aanbod gebruikte dossierkasten. Bekijk ons aanbod nu gemakkelijk online of kom langs in één van onze winkels. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en staan u graag te woord. Toch liever online winkelen en het aanbod op uw gemak bekijken achter uw desktop of telefoon? Ook geen probleem! Ons aanbod staat online aangeboden. Voor vragen kunt u gemakkelijk contact opnemen met onze klantenservice en onze medewerkers staan u graag telefonisch te woord.

Op zoek naar een complete kantoorinrichting?

Naast tweedehands dossierkasten vindt u bij ons een ruim assortiment aan tweedehands kasten. Populair zijn bijvoorbeeld onze gebruikte roldeurkasten. Zo kunt u uw al uw papierwerk en andere zaken netjes opbergen!

Toch liever in het echt bekijken?

Kom langs in onze showroom en bekijk zelf hoe uw aanstaande bureaustoel zit, of dat de kast die u heeft uitgezocht ook echt zo ruim is als u verwacht.

Route naar
KSB Breda
Route naar
KSB Den Bosch