Bureaustoelen - Zwart - Zwart

Bureaustoelen

De beste bureaustoelen vind je bij KSB Kantoormeubelen. We hebben ook een wisselend assortiment van bekende merken als Interstuhl, Drabert en Vitra.


Filteren


Zoals u ziet hebben wij momenteel nog geen producten aan deze categorie toegevoegd. Wij zijn op dit moment nog druk bezig met het vullen van onze nieuwe website.

Benieuwd naar het volledige aanbod in deze categorie?
Neem telefonisch contact met ons op. U kunt ons bereiken op +31(0)73 - 888 70 99.

Bureaustoelen - Zwart - Zwart

Type bureaustoelen

Ergo bureaustoelen

Ergo bureaustoelen zijn ontworpen voor optimale ergonomische ondersteuning. Ze bevorderen een gezonde zithouding door instelbare functies zoals lendensteun, zitdiepte en rugleuninghoek, waardoor ze ideaal zijn voor langdurig gebruik.

Design bureaustoelen

Design bureaustoelen combineren stijl met comfort. Ze zijn esthetisch aantrekkelijk en passen perfect in moderne kantooromgevingen, zonder concessies te doen aan functionaliteit en zitcomfort.

Bureaustoelen met armleuning

Bureaustoelen met armleuning bieden extra ondersteuning voor de armen, wat helpt om spanning in de schouders en nek te verminderen. Ze zijn ideaal voor werknemers die lange uren aan hun bureau doorbrengen.

Bureaustoel voor lange mensen

Deze bureaustoelen zijn speciaal ontworpen voor lange mensen. Bureaustoelen voor lange mensen hebben een hogere rugleuning en een verstelbare zitdiepte, waardoor ze comfortabeler zijn voor mensen met een groter postuur.

Bureaustoel met hoofdsteun

Bureaustoelen met hoofdsteun bieden extra ondersteuning voor het hoofd en de nek. Dit helpt om spanning te verminderen, vooral tijdens lange werkuren, en bevordert een goede houding.

Hoge bureaustoelen

Hoge bureaustoelen zijn ideaal voor werkplekken met hoge bureaus of balies. Ze bieden een hogere zithoogte en vaak een voetenring voor extra comfort en stabiliteit.

Interstuhl bureaustoelen

Interstuhl bureaustoelen staan bekend om hun innovatieve ontwerp en hoogwaardige materialen. Ze bieden uitstekende ergonomische ondersteuning en zijn ideaal voor zowel kantoor- als thuiswerkplekken.

 

 

Toch liever in het echt bekijken?

Kom langs in onze showroom en bekijk zelf hoe uw aanstaande bureaustoel zit, of dat de kast die u heeft uitgezocht ook echt zo ruim is als u verwacht.

Route bekijken