Ladeblokken - Zwart

Ladeblokken

Op zoek naar nieuwe ladeblokken? Een ladeblok waarin u diverse en belangrijke spullen in op kunt bergen? Neem dan zeker een kijkje in onze webshop.


Filteren


Zoals u ziet hebben wij momenteel nog geen producten aan deze categorie toegevoegd. Wij zijn op dit moment nog druk bezig met het vullen van onze nieuwe website.

Benieuwd naar het volledige aanbod in deze categorie?
Neem telefonisch contact met ons op. U kunt ons bereiken op +31(0)73 - 888 70 99.

Ladeblokken - Zwart

Waarom kiezen voor een ladeblok?

Ladeblokken zijn erg populair. Het zijn kleine kastjes die vaak in de buurt van of onder een bureau worden geplaatst. Juist deze compactheid en de optie om het ladeblok onder een bureau te plaatsen, maakt deze kasten zo handig. Onder een bureau is een ladeblok altijd in de buurt en neemt het geen extra ruimte in de beslag. Daarbij is de keuze ook aan u waarvoor u een ladekast wilt gebruikten en over welke functies deze dus moet beschikken. Denk aan het aantal lades of zelfs met een hangmaplade.

Variërend aanbod aan ladeblokken

Wanner u op zoek bent naar een ladeblok, dan is hier niet één variant voor aan te wijzen. Iedereen is op een zoek naar een uniek model dat aansluit op de wensen. Zo is de één op zoek naar een ladeblok op wielen en de ander juist niet. Of misschien moet uw ladeblok wel beschikken over een slot. Bij KSB Kantoormeubelen vindt u ladeblokken dan ook in verschillende modellen, zo maken we ook onderscheidt in het volgende:

 • Ladeblokken in verschillende afmetingen
 • Ladeblokken met 2 of 3 lades
 • Ladeblokken in verschillende kleuren, o.a. zwart, wit of grijs
 • Ladeblokken in verschillend materiaal, van metaal, hout of spaanplaat
 • Naast de keuze in nieuwe ladeblokken, bieden wij ook gebruikte ladeblokken. Het gaat hier om ladeblokken die al eerder zijn gebruikt en op zoek zijn naar een nieuwe eigenaar. Kijk gerust eens rond en bestel uw favoriete kantoormeubelen bij KSB!
  Toch liever in het echt bekijken?

  Kom langs in onze showroom en bekijk zelf hoe uw aanstaande bureaustoel zit, of dat de kast die u heeft uitgezocht ook echt zo ruim is als u verwacht.

  Route bekijken