Accessoires

Roldeurkast

Op zoek naar een nieuwe roldeurkast? Populair in zowel kantoorruimtes als garages. Ontdek de verschillende modellen online of kom langs in onze showroom in Vlijmen.
162 producten gevonden

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. 20% korting
 2. 20% korting
 3. 20% korting
 4. 20% korting
 5. 20% korting
 6. 20% korting
 7. 30% korting
 8. 20% korting
 9. 20% korting
 10. 20% korting
 11. 20% korting
 12. 20% korting
 13. 20% korting
 14. 20% korting
 15. 20% korting
 16. 20% korting
 17. 30% korting
 18. 20% korting
 19. 20% korting
 20. 20% korting
 21. 20% korting
 22. 20% korting
 23. 20% korting
 24. 20% korting
 25. 20% korting
 26. 20% korting

162 producten gevonden

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Roldeurkasten

Wat is een roldeurkast

Een roldeurkast is een kast dat zich onderscheidt vanwege de roldeuren. De deuren van een roldeurkast verdwijnen in de kast waardoor er geen sprake is van openslaande deuren. Zeker voor ruimtes met weinig ruimte of een kast die niet te veel ruimte in beslag mag nemen, zijn roldeurkasten dus erg populair. Daarbij zijn ze multifunctioneel. Een veel voorkomende plek van een roldeurkast is een kantoor, maar ook zeker in garages zijn ze erg populair.

Ruim aanbod aan roldeurkasten

Een roldeurkast is er niet in één soort, maar is verkrijgbaar in verschillende modellen. Ze onderscheiden zich in formaat, kleur, het aantal legborden en met of zonder slot. De keuze is reuze en geheel aan u. Van een staand hoog model van bijna 2 meter hoog, tot aan laag model vanaf 40 cm hoog. Daarnaast is het aan u of uw voorkeur uit gaat naar een roldeurkast in het grijs, een roldeurkast in het zwart of toch in het wit, bij KSB bieden we het allemaal. Hierbij adviseren we om te kiezen voor het model dat het beste aansluit bij de rest van de kantoorinrichting, uiteindelijk moeten de losse artikelen één geheel vormen.

Daarbij heeft u niet alleen de keuze in nieuwe roldeurkasten, maar ook in roldeurkasten gebruikt . Dit zijn tweedehands roldeurkasten in goede staat die op zoek zijn naar een nieuwe eigenaar. Twijfelt u, neem hier dan ook zeker een kijkje!

Roldeurkast kopen bij KSB Kantoormeubelen

Interesse in één of meerdere van onze roldeurkasten? Bij KSB kunt u alle artikelen online bestellen. Kies de gewenste artikelen, het aantal stuks en komen deze vervolgens bij u op locatie leveren met onze eigen bezorgservice. Bij een bestelling boven de €150.- excl. btw zijn de verzendkosten voor onze rekening. Zo kunt u gemakkelijk, voordelig en snel gebruik maken van uw nieuw bestelde artikelen.

Toch liever in het echt bekijken?

Kom langs in onze showroom en bekijk zelf hoe uw aanstaande bureaustoel zit, of dat de kast die u heeft uitgezocht ook echt zo ruim is als u verwacht.

Route naar
KSB Den Bosch