Accessoires

Vergadertafels

Op zoek naar een nieuwe vergadertafel? Een passende tafel waar u met collega's, klanten of partners gesprekken kunt voeren? Ontdek de verschillende modellen vergadertafels in onze webshop. KSB Kantoormeubelen voorziet u graag van de perfecte tafel.
31 producten gevonden

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. 30% korting
  2. 30% korting

31 producten gevonden

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Vergadertafels

Vergadertafels in diverse modellen verkrijgbaar

Bent u op zoek naar een vergadertafel, dan is dat nog een erg brede vraag. Vergadertafels zijn er namelijk in vele verschillende modellen. Van klein tot groot, in een vierkant, rechthoek of toch rond. Het kiezen van een bepaald model is afhankelijk van de ruimte en het doel. Hoe groter de vergadertafel, hoe meer personen hier kunnen zitten. Bent u met een groot intern team of moeten er met veel belanghebbende vergadert worden, dan is een grote vergadertafel natuurlijk een echte aanrader.

Bij KSB Kantoormeubelen bieden we graag voor elke situatie een passend model. Zo variëren de vergadertafels in een lengte van 75cm tot wel 320cm. Zo kiest u zelf voor een tafel waar 6, 8 of misschien wel 10 personen aan kunnen zitten. Vergeet ze ook zeker niet te combineren met onze bijpassende vergaderstoelen.

Vergadertafel kopen

Een vergadertafel kopen kunt u gemakkelijk en snel bij KSB Kantoormeubelen. Alle kantoormeubelen die op voorraad zijn kunnen snel en veilig op de locatie naar wens worden geleverd. Nederland of België, wij leveren beide door het hele land. Bij een bestelling vanaf €150,- excl. btw bezorgen wij uw favoriete vergadertafel geheel gratis en komen daar geen extra kosten bij kijken.

Alle tafels: Alle bureaus:
Toch liever in het echt bekijken?

Kom langs in onze showroom en bekijk zelf hoe uw aanstaande bureaustoel zit, of dat de kast die u heeft uitgezocht ook echt zo ruim is als u verwacht.

Route naar
KSB Den Bosch