Accessoires

Zit sta bureau

Op zoek naar een zit sta bureau, verstelbaar en multifunctioneel?. Zit sta bureaus zijn ideaal om de juiste hoogte af te stellen voor jouw lichaam. De afwisselende houding zorgt voor een betere ergonomie en het is ideaal om even iets te laten zien aan een collega. In onze showroom en op de webshop vindt u altijd een passend zit sta bureau.
47 producten gevonden

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. 10% korting
  2. 10% korting
  3. 10% korting
  4. 10% korting
  5. 10% korting
  6. 20% korting
  7. 20% korting
  8. 15% korting
  9. 15% korting

47 producten gevonden

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Zit-sta bureaus

De voordelen van een zit sta bureau

Of je nu alleen thuis werkt of in een druk kantoor, een zit sta bureau is een serieuze uitkomst! Het grote voordeel van het zit sta bureau ten opzichte van het ouderwetse bureau is dat het goed is voor de ergonomie. Doordat je steeds van houding wisselt voorkom je lichamelijke klachten en stijgt je productiviteit. Er zijn twee verschillende soorten zit sta bureaus; elektrische en slinger zit sta bureaus.

Elektrische zit sta bureaus

Een elektrisch zit sta bureau is een bureau wat door een motortje elektrisch te verstellen is, op het bureau zitten knoppen waarmee je het bureau omhoog of omlaag kan verstellen. Het voordeel van een elektrisch zit sta bureau is makkelijk en snel op juiste hoogte te zetten. Dit is ideaal voor een zit sta bureau en het delen ervan. Een slinger zit sta bureau is een bureau wat je door een zwengel omhoog of omlaag draait.

Slinger zit sta bureaus

Een slinger zit sta bureau heeft als voordeel dat je het makkelijk op de juiste hoogte zet en dat het heel precies is. Het nadeel van een slinger zit sta bureau is dat het langer duurt om de hoogte aan te passen.

Aan keus is er geen gebrek bij KBS kantoormeubelen. We hebben bureaus in verschillende maten, van 90x60 centimeter tot en met 200x100 centimeter. Kom bij twijfel gerust even kijken in onze showroom in Vlijmen! Overweeg ook eens of een zit sta bureau tweedehands iets is. Zo geef je een eerder gebruikt bureau een tweede leven en kun je veel budget besparen.

Weet je wel al wat je wilt? Je kunt je zit sta bureau ook online bestellen! Vanaf €150,- exclusief btw is jouw bureau al gratis bezorgd in Nederland en Vlaanderen.

Alle tafels: Alle bureaus:
Toch liever in het echt bekijken?

Kom langs in onze showroom en bekijk zelf hoe uw aanstaande bureaustoel zit, of dat de kast die u heeft uitgezocht ook echt zo ruim is als u verwacht.

Route naar
KSB Den Bosch