Accessoires

Hoekbureaus

Op zoek naar een hoekbureau? Een stijlvol en ruimtebesparend bureau. Plaats hem in de hoek naar uw wens.
17 producten gevonden

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

17 producten gevonden

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Hoekbureaus

Alle tafels:   Alle bureaus:

Een hoekbureau is erg populair, niet alleen vanwege de stijlvolle uitstraling, maar ook door de efficiëntie. Beschikt u over een kantoorruimte met weinig ruimte, dan is een hoekbureau zeker aan te raden. Het zorgt ervoor dat u een dode hoek toch kunt gebruiken, iets wat bij een standaard bureau niet het geval zal zijn. Daarbij biedt een hoekbureau op kantoor ook meer werkruimte. Handig als u werkt met meerdere computerschermen of ruimte nodig heeft om documenten op te bewaren.

Een hoekbureau in verschillende modellen

De hoekbureaus bieden we bij KSB Kantoormeubelen aan in verschillende modellen. Ze variëren met name in kleur en afmeting. Van witte, zwarte tot natuur-eiken bladen. Datzelfde geldt voor de poten. Kies zelf de samenstelling naar uw wens.

Als het gaat om het formaat heeft u met name de keuze uit een hoekbureau van 200x160 cm of hoekbureau van 240x160 cm. Dit betekent dat één deel altijd langer is dan de ander. Meet de ruimte waar u het hoekbureau gaat plaatsen eerst goed op voordat u een keuze maakt in één van deze maten.

Een hoekbureau met zit sta functie

Op het moment zijn elektrisch zit sta bureaus ook erg populair. Het zorgt voor een ergonomische werkhouding waar u zelf bepaald of u gaat zitten of staan. Bij KSB bieden wij hoekbureaus met deze zit sta functie. De hoogte kunt u gemakkelijk verstellen door de knop dat aan het werkblad is bevestigd. Wilt u uw werkplek nog comfortabeler maken, kies dan voor ergonomische bureaustoel. Zorgt u niet alleen staand, maar ook zitten voor de juiste werkhouding.

Hoekbureau kopen bij KSB Kantoormeubelen

Zit er een hoekbureau tussen die voldoet aan uw wensen, dan kunt u deze eenvoudig online bestellen of ophalen bij ons in de showroom. Hier staan niet alleen nieuwe, maar ook nog tweedehands hoekbureaus, u kiest zelf waar de voorkeur naar uit gaat!

Toch liever in het echt bekijken?

Kom langs in onze showroom en bekijk zelf hoe uw aanstaande bureaustoel zit, of dat de kast die u heeft uitgezocht ook echt zo ruim is als u verwacht.

Route naar
KSB Den Bosch