Bureaus / Tafels

Zoekt u bureaus/tafels?

Vergadertafels en bureaus zijn in bijna ieder kantoor wel te vinden. Vergadertafels zijn er in alle vormen en maten en ideaal voor de meetings van welk formaat dan ook. Ook voor je eigen werk en studie hebben wij talloze opties in bureaus. In onze showroom en op de webshop vindt u altijd een passende tafels en bureaus.
136 producten gevonden

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. 30% korting
  2. 10% korting
  3. 10% korting

136 producten gevonden

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Bureaus / Tafels

De ideale bureau of tafel

Voor iedere ruimte hebben wij wel het juiste kantoormeubilair. Voor zowel de grote als de kleine ruimtes hebben wij bureaus of tafels. Ons aanbod is variërend en de perfecte oplossing voor jouw studie, werk of vergadering. Een goed bureau of tafel zorgt voor een hogere productiviteit en daarnaast is het bureau. Aan keus is er dan ook geen gebrek bij KBS-kantoormeubelen. Er zit voor iedereen wel wat bij! Je kan kiezen voor je favoriete kleur, formaat en materiaal bureau of tafel. Twijfel je nog een beetje? Kom gerust even kijken in onze showroom in Vlijmen.

Weet je wel al wat je wilt? Je kunt je tafel of bureau ook online bestellen! Vanaf €150,- exclusief btw is jouw bureau al gratis bezorgd in Nederland en Vlaanderen.

Toch liever in het echt bekijken?

Kom langs in onze showroom en bekijk zelf hoe uw aanstaande bureaustoel zit, of dat de kast die u heeft uitgezocht ook echt zo ruim is als u verwacht.

Route naar
KSB Den Bosch