Kantinestoelen

Kantinestoelen

Wilt u uw kantine een frisse uitstraling geven met nieuwe kantinestoelen, dan heeft KSB Kantoormeubelen een groot assortiment aan kantinestoelen voor u klaar staan.
19 producten gevonden

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. 20% korting
  2. 40% korting
  3. 30% korting
  4. 30% korting
  5. 30% korting

19 producten gevonden

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Kantinestoelen

Kantinestoelen in verschillende modellen

Een kantinestoel kan op veel diverse plekken van pas komen. Bijvoorbeeld in een grote kantine op school, maar ook op kantoren in lunchruimtes. De wensen als het gaat om looks en kwaliteit is in beide gevallen wellicht verschillend. Om deze reden bieden we bij KSB kantinestoelen aan in verschillende modellen.Met name als het gaat om de vorm van een kantinestoel wordt er veel onderscheidt gemaakt. Wilt u bijvoorbeeld een kantinestoel met of zonder armleuning en wilt u dat de kantinestoelen stapelbaar zijn? Daarnaast worden de kleur en het materiaal ook meegenomen in de overweging. Online proberen we iedereen passende kantinestoel te bieden, in allerlei keuren en materialen als kunststof, stof of metaal.

Stapelbare kantinestoelen

Bij KSB ervaren we de vele vraag naar stapelbare kantinestoelen. Zeker wanneer een grote ruimte gevuld is met kantinestoelen, is stapelen erg handig. Zeker bij een grote schoonmaak of wanneer er een speciale activiteit plaats gaat vinden, is het erg handig om de kantinestoelen aan de zijkant op te stapelen.

Kantinestoelen kopen in grote aantallen

Bij de zoektocht naar nieuwe kantinestoelen, is er veelal vraag naar een kantinestoel die in grote aantallen afgenomen kunnen worden. Zo wil men graag de gehele ruimte van nieuwe kantinestoelen voorzien en niet alleen een enkeling. Bij KSB bieden we hiervoor niet alleen nieuwe, maar ook tweedehands kantinestoelen aan.

Alle stoelen:
Toch liever in het echt bekijken?

Kom langs in onze showroom en bekijk zelf hoe uw aanstaande bureaustoel zit, of dat de kast die u heeft uitgezocht ook echt zo ruim is als u verwacht.

Route naar
KSB Den Bosch