breda

Over KSB Breda

KSB staat voor: Kasten Stoelen en Bureaus. KSB Breda is gevestigd in de buurt van Breda in de plaats Oosterhout. KSB Breda handelt in gebruikte kantoormeubelen én meer. Van bureaustoel tot complete kantoorinrichtingen, van beeldscherm tot receptiebalie. Kom gerust langs in onze showroom met een oppervlakte van 9000 m2!

Een nieuwe bureaustoel koopt u bij KSB in Breda

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehandse bureaustoel en woont u in de omgeving van Breda? Dan bent u bij KSB-kantoormeubelen aan het juiste adres! U vindt bij ons een uitgebreid assortiment van zowel tweedehandse als nieuwe bureaustoelen. Denk hierbij aan ergo-bureaustoelen, design bureaustoelen en alles wat daar tussen zit. Bezoek onze showroom in Oosterhout of bestel eenvoudig en snel uw nieuwe bureaustoel, zodat u weer comfortabel kunt zitten.

Bureau kopen bij KSB Breda

Naast een uitgebreid assortiment van bureaustoelen, vindt u bij ons ook een groot aanbod aan bureaus. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten bureaus, zoals hoekbureaus, zit-sta bureaus, duo bureaus en nog veel meer. Onze specialisten helpen u graag verder om het juiste bureau te kiezen, in onze showroom in Oosterhout.