Gebruikt schoolmeubilair

Gebruikt schoolmeubilair?

Zoekt u een partij schoolmeubilair om een noodlokaal snel in te richten? Of één extra schoolbureau vanwege klassenuitbreiding? Ook als het gaat om schoolmeubilair bent u bij KSB Kantoormeubelen aan het goede adres.
31 producten gevonden

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. 30% korting
 2. 30% korting
 3. 30% korting
 4. 30% korting
 5. 30% korting
 6. 30% korting
 7. 30% korting
 8. 20% korting
 9. 20% korting
 10. 30% korting
 11. 30% korting
 12. 20% korting
 13. 20% korting
 14. 15% korting
 15. 15% korting
 16. 15% korting
 17. 30% korting

31 producten gevonden

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Gebruikt schoolmeubilair

2e hands schoolmeubilair bij KSB kantoormeubelen

Bent u op zoek naar 2e hands schoolmeubilair? Dan bent u bij KSB kantoormeubelen aan het juiste adres. Gebruikt schoolmeubilair is erg populair en soms lastig aan te komen. Zowel online als offline vindt u bij ons een ruim assortiment aan oud schoolmeubilair die u zo bij ons kunt ophalen voor een leuke prijs. Bestelt u via onze webshop, dan is levering op locatie ook zeker mogelijk. We zorgen ervoor dat u gekozen schoolmeubilair zo snel mogelijk u kant op komt.

Schoolmeubilair basisschool tweedehands erg populair

Tweedehands schoolmeubilair is vooral populair op een basisschool. Klassen worden steeds voller waardoor er een nieuwe voorraad aan schoolmeubilair nodig is. Ook worden er steeds vaker noodlaken gecreëerd met een bepaald budget, het aanschaffen van oud schoolmeubilair is in dit geval de ideale oplossing. Het 2e hands schoolmeubilair is bij ons altijd in goede staat. Zo kiest u wel voor een schoolmeubilair dat al eerder is gebruikt, maar waar weinig aan te zien. Dit geldt voor zowel onze tweedehands schooltafels als tweedehands schoolstoelen .

Ruim assortiment aan gebruikt schoolmeubilair

Naar welk tweedehands schoolmeubilair u ook op zoek bent, bij KSB Kantoormeubelen bieden we een ruim assortiment. Zo wordt er onderscheidt gemaakt in de diverse materialen, merken, kleuren en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Met een ruim assortiment aan gebruikt schoolmeubilair hopen we altijd dat er een product tussen zit die past binnen uw huidig schoolmeubilair. Bekijk ons online assortiment of kom langs in onze showroom in Vlijmen (KSB Den Bosch). KSB Kantoormeubelen levert in geheel Nederland en België.

Toch liever in het echt bekijken?

Kom langs in onze showroom en bekijk zelf hoe uw aanstaande bureaustoel zit, of dat de kast die u heeft uitgezocht ook echt zo ruim is als u verwacht.

Route naar
KSB Den Bosch