Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren als u deze op afstand als particulier heeft gekocht. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u naar ons zijn voor eigen rekening. Indien u het transport door KSB Kantoormeubelen wilt laten uitvoeren dan bedragen de kosten 1 euro per km uitgaande van enkele reis met een minimum van 25 euro. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd dienen te worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ksbdenbosch.nl of info@ksbbreda.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op maatwerkproducten.

Heeft u vragen over het herroepingsrecht of wilt u er gebruik van maken neem dan even contact met ons op. U kunt ook gebruik maken van het retouren formulier.

Voor tweedehands goederen die niet binnen 14 dagen (na levering aan koper of annulering door de koper) worden geretourneerd aan verkoper, geldt géén recht op refund en/of chargeback van de betaling. De staat van de goederen is zoals deze in de showroom worden getoond en middels foto's getoond in de webshop. Dat betekent met eventuele zichtbare (kleine) beschadigingen. Eventuele zichtbare (kleine) beschadigingen, volgend uit de aard van gebruik, zijn inbegrepen in de tweedehands aanbieding en een refund en/of chargeback die zich beroepen op deze beschadigingen die vanwege de tweedehands staat als gebruikelijk mogen worden geacht zullen niet worden geaccepteerd. Een en ander ter beoordeling aan de winkelier of webshop.