Tweedehands vergadertafels

Gebruikte vergadertafels?

Bent u op zoek naar de perfecte gebruikte vergadertafel waar u met collega’s belangrijke zaken kunt overleggen? Bekijk het assortiment tweedehands vergadertafels bij KSB kantoormeubelen.
31 producten gevonden

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. 30% korting
  2. 20% korting
  3. 30% korting
  4. 50% korting
  5. 40% korting
  6. 40% korting
  7. 20% korting

31 producten gevonden

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Tweedehands vergadertafels

Variërend assortiment tweedehands vergadertafels

KSB koopt al jaar en dag gebruikte kantoormeubelen op waaronder ook gebruikte vergadertafels. Tweedehands vergadertafels zijn bij ons erg populair. Een vergadertafel is nu eenmaal grote tafel waar vaak een flink prijskaartje aan vast zit, maar is een vergadertafel al dat budget wel waard? Als u kiest voor tweedehands vergadertafels van KSB dan zijn deze vaak verkrijgbaar met kortingen van wel 15% tot 60%. Doordat KSB een opkoper is van kantoormeubilair varieert ons assortiment iedere dag, zowel in onze webshop als in onze showroom in de omgeving van ’s-Hertogenbosch. Aarzel dus niet te lang en kies uw favoriete vergadertafel gebruikt.

Gebruikte vergadertafels van uitstekende kwaliteit

De status van al onze gebruikte vergadertafels worden aangeduid met sterren, waarbij één ster aangeeft dat de gebruikte vergadertafel wat meer stoten heeft gehad dan een gebruikte vergadertafel met vijf sterren. Uiteraard zouden wij onze tweedehands vergadertafels niet aanbieden als ze niet meer in een uitstekende staat zouden zijn. Twijfel dus niet en kies voor de transparante en hoge kwaliteit gebruikte vergadertafels van KSB kantoormeubelen en geniet nog jaren van tafel.

Combineren met tweedehands vergaderstoelen

Wat maakt een tweedehands vergadertafel nu meer compleet dan bijpassende tweedehands vergaderstoelen! Naar welk tweedehands meubilair u precies op zoek bent, u vindt het bij KSB. Op deze manier bespaard u niet alleen een heleboel budget, maar denkt u ook mee aan het milieu. Niet alleen tweedehands kleding wordt steeds populairder, maar ook tweedehands interieur. Draag dus vandaag nog uw steentje bij.

Gebruikte vergadertafels kopen

Bent u van plan een tweedehands vergadertafel te kopen bij KSB kantoormeubelen? Al onze kantoormeubelen zijn gemakkelijk online vanaf uw computer of telefoon te bestellen. Vervolgens komen wij de gewenste artikelen bij uw op locatie afleveren. Heeft u zelfs een bestelling boven de €150,-, dan komen wij deze gratis bij u thuis bezorgen door heel Nederland en Vlaanderen.

Wilt u de vergadertafel tweedehands liever eerst komen bekijken, dan bent u vrij om langs te komen in één van onze showrooms.

Waarom een tweedehands vergadertafel?

Bent u op zoek naar een vergadertafel, overweeg dan zeker om deze tweedehands aan te schaffen. Bij KSB Kantoormeubelen kopen wij eerder gebruikte vergadertafels op en geven we ze graag een tweede kans. Het gaat om vergadertafels die vaak nog in uitstekende staat verkeren. Door hem tweedehands door te verkopen, voorkomen we samen verspilling. Kijk dus zeker bij KSB of er een tweedehands vergadertafel naar uw wens tussen zit.

Wat voor gebruikte vergadertafels leveren jullie?

Bij KSB Kantoormeubelen beschikken we over een erg variërend assortiment, van klein tot groot, van rond tot een rechthoek, een gebruikte vergadertafel vindt u bij ons in allerlei soorten. Zo hopen we dat er altijd eentje tussen zit waar uw voorkeur naar uit gaat.

Alle tafels: Alle bureaus:
Toch liever in het echt bekijken?

Kom langs in onze showroom en bekijk zelf hoe uw aanstaande bureaustoel zit, of dat de kast die u heeft uitgezocht ook echt zo ruim is als u verwacht.

Route naar
KSB Den Bosch