Tweedehands schooltafels

Oude schooltafels

Bij KSB Kantoormeubelen vindt u een wisselend aanbod aan schooltafels. Neem een kijkje in onze webshop of kom langs in onze showroom in de buurt van Den Bosch.
17 producten gevonden

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. 30% korting
  2. 30% korting
  3. 30% korting
  4. 30% korting
  5. 30% korting
  6. 30% korting
  7. 20% korting
  8. 15% korting
  9. 15% korting

17 producten gevonden

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Tweedehands schooltafels

Ruim aanbod aan tweedehands schooltafels

Bent u op zoek naar tweedehands schooltafels? KSB Kantoormeubelen is een betrouwbare partij waar u zowel online als offline een oude schooltafel kunt aanschaffen. Met een showroom in Den Bosch ontvangen wij veel gebruikte basisschool tafels die we graag aanbieden aan een nieuwe eigenaar. Wij focussen ons niet op één soort schooltafel, maar zorgen ervoor dat er altijd een tweedehands schooltafel tussen zit die voldoet aan uw wensen. Zo bieden we u elke keer weer een ruim aanbod aan passende producten.

Schooltafels met een ruime en zichtbare voorraad

Bij KSB Kantoormeubelen zijn schooltafels in ruime voorraad aanwezig. Wanneer u dus op zoek bent naar meerdere tweedehands schooltafels tegelijk, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vaak zijn klanten op zoek naar één schooltafel, maar soms moet er ook een heel klaslokaal mee gevuld worden. In dat laatste geval wilt u het liefste dezelfde soorten oude schooltafels kopen. Bij KSB Kantoormeubel zijn we open over onze voorraad en kunt u online zien hoeveel er van alles aanwezig is. Dat geldt niet alleen voor schooltafels, maar ook voor onze tweedehands schoolstoelen .

Oude schooltafels bij u geleverd

KSB kantoormeubelen levert al jaren tweedehands kantoormeubelen aan heel Nederland en België. Producten kunt u bij ons in de winkel Den Bosch ophalen, maar u kunt ook gebruik maken van onze eigen bezorgdienst. Wanneer u hiervoor kiest, komen wij uw tweedehands schooltafels afleveren op het gewenste adres. Heeft u vragen over onze service of over onze producten, neem dan gerust contact met ons op!

Alle tafels: Alle bureaus:
Toch liever in het echt bekijken?

Kom langs in onze showroom en bekijk zelf hoe uw aanstaande bureaustoel zit, of dat de kast die u heeft uitgezocht ook echt zo ruim is als u verwacht.

Route naar
KSB Den Bosch