1+1 gratis!!!   |   KSB locatie Oosterhout gaat verhuizen
Tweedehands kantinetafels

Tweedehands kantinetafels

Bij KSB Kantoormeubelen vindt u gebruikte kantinetafels voor de beste inrichting van uw kantine.
143 producten gevonden

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. 20% korting
 2. 40% korting
 3. 30% korting
 4. 40% korting
 5. 20% korting
 6. 30% korting
 7. 20% korting
 8. 20% korting
 9. 20% korting
 10. 20% korting
 11. 20% korting

143 producten gevonden

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Tweedehands kantinetafels

Tweedehands kantinetafels kopen

Tweedehands kantinetafels kopen kunt u bij KSB zowel online in onze webshop als offline in één van onze twee showrooms. Ieder heeft natuurlijk zijn eigen voorkeur. Online zijn we bij KSB erg transparant over de kwaliteit van onze tweedehands kantinetafels en vindt u bij ieder artikel de status aan de hand van sterren. Wij verkopen alleen producten die van een uitstekende kwaliteit zijn en ook nog in een tweede leven jaren meegaan. Heeft u een bestelling boven de €150,-, dan komen wij de gehele bestelling gratis bij uw thuis bezorgen.

Daarnaast geven anderen liever de voorkeur aan het kopen van de gebruikte kantinetafels die ze eerst met eigen ogen hebben bezichtigd, komt dan gerust langs in onze showroom in de de buurt van Breda of in de showroom in de buurt van Den Bosch. Wellicht vindt u in één van onze showrooms nog wel andere tweedehands meubels.

Toch liever in het echt bekijken?

Kom langs in onze showroom en bekijk zelf hoe uw aanstaande bureaustoel zit, of dat de kast die u heeft uitgezocht ook echt zo ruim is als u verwacht.

Route naar
KSB Breda
Route naar
KSB Den Bosch