Tweedehands kantinetafels

Tweedehands kantinetafels

Bij KSB Kantoormeubelen vindt u gebruikte kantinetafels voor de beste inrichting van uw sportkantine, schoolkantine of misschien wel de lunchruimte op kantoor. Ontdek online ons ruime assortiment of kom langs in onze showroom.
19 producten gevonden

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. 30% korting
  2. 40% korting
  3. 40% korting
  4. 20% korting

19 producten gevonden

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Tweedehands kantinetafels

Tweedehands kantinetafels tegen scherpe prijzen

Als we het hebben over tweedehands kantinetafels, hebben we het over kantinetafels die al eens eerder zijn gebruikt. Doordat de kantinetafels al in gebruik zijn geweest, bieden wij ze aan tegen scherpe en schappelijke prijzen.

Deze prijs bepalen we aan de hand van de kwaliteit, zo geven we bij elk artikel geven de huidige staat aan. 5 sterren betekent dat de tweedehands kantinetafel nog van een uitstekende kwaliteit is, dit in tegenstelling nog 1 ster waarbij de gebruikte kantinetafel meer sporen van gebruik met zich meedraagt. U kiest zelf naar welke staat uw voorkeur uitgaat en welke prijs u dus betaald.

Tweedehands kantinetafels op diverse plekken

Tweedehands kantinetafels hebben we al op veel mooie plekken mogen leveren. Ze worden met name geplaatst in schoolkantines, sportkantines, maar ook zeker in bedrijfsruimtes zijn tweedehands kantinetafels erg populair. Zowel op grote kantoren, maar ook in magazijnen. De tafels zijn op veel verschillende plekken van toegevoegde waarden.

Gebruikte kantinetafels in allerlei modellen

Bij KSB bieden we een ruime keus aan gebruikte kantinetafels, zo vindt u bij ons wel meer dan 100 verschillende modellen. Ze variëren in formaat, kleur, materiaal en type blad. Voor welk model u kiest, is afhankelijk van de wensen die u heeft. Hoeveel personen dienen er aan de tweedehands kantinetafel te zitten, waar komt deze te staan, welke past het beste bij de tweedehands kantinestoelen en hoeveel tafels wilt u er hebben?

Online en in onze showroom bieden we modellen waarvan er één op voorraad is, maar soms bieden we wel 11 van dezelfde tafels aan. Bent u dus op zoek naar één nieuwe gebruikte kantinetafel, of wilt u een hele schoolkantine voorzien? Wij helpen u graag verder.

Tweedehands kantinetafels kopen

Tweedehands kantinetafels kopen kunt u bij KSB zowel online als offline in onze showroom. Ieder heeft natuurlijk zijn eigen voorkeur. Bij KSB zijn we erg transparant over de kwaliteit van onze tweedehands kantinetafels en vindt u bij ieder artikel de status aan de hand van sterren. Wij verkopen alleen producten die van een uitstekende kwaliteit zijn en ook nog in een tweede leven jaren meegaan. Heeft u een bestelling boven de €150,- excl. btw dan komen wij de gehele bestelling gratis bij u thuis bezorgen.

Alle tafels: Alle bureaus:
Toch liever in het echt bekijken?

Kom langs in onze showroom en bekijk zelf hoe uw aanstaande bureaustoel zit, of dat de kast die u heeft uitgezocht ook echt zo ruim is als u verwacht.

Route naar
KSB Den Bosch