Tweedehands eetkamertafels

Tweedehands eettafel

Op zoek naar een tweedehands eettafel? In de webshop van KSB Kantoormeubelen en in onze showroom vindt u een gevarieerd assortiment. Rond, vierkant, rechthoekig en in allerlei materialen. Kies de eettafel tweedehands die aansluit aan uw wensen
8 producten gevonden

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. 30% korting
  2. 20% korting
  3. 50% korting
  4. 50% korting
  5. 20% korting
  6. 40% korting

8 producten gevonden

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Tweedehands eetkamertafels

Waarom kiezen voor een tweedehands eettafel

Een tweedehands tafel is in vele opzichte een goed idee. Een nieuwe eettafel kan namelijk een flinke investering zijn. Zeker hoe groter de tafel, hoe meer u hieraan kwijt bent. Datzelfde geldt voor het materiaal. Kiest u dus voor een gebruikte eettafel, dan scheelt dat veel in de koste. Ondanks dat u bij KSB Kantoormeubelen kiest voor een eerder gebruikte tafel, doen deze niet onder aan de kwaliteit. Wij bieden alleen tweedehands meubels die nog in goede staat verkeren en een nieuwe kans verdienen. Daarin zijn we ook erg transparant en geven wij per artikel aan wat de kwaliteit status is en komt niemand voor verrassingen te staan.

Gebruikte eettafels in diverse modellen

Naar welke eettafel gebruikt u ook op zoek bent, wij doen ons uiterste best om voor iedereen een passend model aan te bieden. Zo bieden we eettafels tweedehands in een rond, vierkant of rechthoekig model. Daarbij wordt er onderscheidt gemaakt in diverse materialen en daardoor ook kleuren. Denk hierbij aan een houten eettafel tweedehands of een tweedehands eettafel van metaal. De uiteindelijke keuze is aan u!

Tweedehands eetkamertafel kopen bij KSB Kantoormeubelen

Alle artikelen die wij aanbieden in onze webshop, zijn ook te bezichtigen in onze webshop. Besteld u een tweedehands eetkamertafel het liefste gelijk online, of komt u toch liever eerst even een kijkje nemen, bij KSB Kantoormeubelen is beide mogelijk. U kunt er op dat moment voor kiezen het gewenste artikel zelf mee te nemen, of door ons te laten bezorgen. Wij bezorgen in heel Nederland en België!

Alle tafels: Alle bureaus:
Toch liever in het echt bekijken?

Kom langs in onze showroom en bekijk zelf hoe uw aanstaande bureaustoel zit, of dat de kast die u heeft uitgezocht ook echt zo ruim is als u verwacht.

Route naar
KSB Den Bosch