Tweedehands zit-sta bureaus

Zit sta bureau tweedehands

Op zoek naar bureaus waar u zowel aan kunt zitten als staan? KSB Kantoormeubelen heeft ook gebruikte zit-sta bureaus in het assortiment.
9 producten gevonden

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. 15% korting
  2. 30% korting

9 producten gevonden

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Tweedehands zit-sta bureaus

Zit sta bureau tweedehands

Op zoek naar een zit sta bureau tweedehands? Bij KSB kantoormeubelen bieden we diverse tweedehands bureaus producten waaronder een zit sta. Een zit sta bureau wordt steeds populairder. Werknemers willen niet meer de gehele dag achter hun computer zitten, maar zoeken graag de combinatie op. Zo kiezen ze ervoor om een deel van de werkdag te gaan zitten en het andere deel te gaan staan. Naast het feit dat het steeds populairder wordt, biedt een zit sta tafel tweedehands ook voor gezonde voordelen op.

Voordelen van een tweedehands zit sta bureau

Een tweedehands zit sta bureau is niet alleen erg gewild vanwege de afwisseling, het levert nog meer voordelen op:

Staand werken voorkomt rugklachten en ziektes

Het is geen geheim dat staand werken beter is voor je wervelkolom, als je staat heb je een betere en natuurlijkere houding dan wanneer je zit. Zeker voor mensen met rugklachten is een zit sta bureau dus een fijne oplossing. Een dynamische manier van werken voorkomen ook ziektes als obesitas, diabetes en hart en vaatziektes.

Hogere productie en tijdswinst tijdens vergaderen

Staand werken zorgt voor een betere werking van de hersenen en daardoor ook voor een actievere houding. Hoe actiever je bent, hoe productiever je bent. Ze zeggen ook dat er sneller en betere werk gerelateerde besluiten worden gemaakt wanneer je staand vergadert. Een zit sta bureau tweedehands is dus niet alleen leuk, maar zorgt ook voor beter werk!

Zit sta bureau elektrisch tweedehands

Bij KSB kantoormeubelen hebben we een uitgebreid aanbod aan tweedehands kantoormeubelen waaronder een zit sta bureaus elektrisch tweedehands niet kan ontbreken. Met een zit sta bureau elektrisch kun je het bureau elektrisch verstellen naar de hoogte die jij wenst. Zo kun je hem ook de ene helft van de dag gebruiken als zit bureau en de andere helft als sta bureau. Zo heb je een zit sta bureau tweedehands in één.

Alle tafels: Alle bureaus:
Toch liever in het echt bekijken?

Kom langs in onze showroom en bekijk zelf hoe uw aanstaande bureaustoel zit, of dat de kast die u heeft uitgezocht ook echt zo ruim is als u verwacht.

Route naar
KSB Den Bosch