25% KORTING OP GEBRUIKTE PRODUCTEN & GRATIS BEZORGING IN NEDERLAND (M.U.V. DE WADDENEILANDEN) EN VLAANDEREN* BIJ BESTELLINGEN VANAF €150,- EX BTW.

Bezorgen en afhalen

Heeft u geen vervoer om uw aankopen veilig naar de plek van bestemming te brengen? Dat is geen probleem. KSB Kantoormeubelen levert bestellingen door het hele land.

Wij bezorgen met eigen vrachtauto door geheel Nederland en België. Levertijd tussen 2 – 14 werkdagen. Alle goederen worden geleverd op de begane grond. De prijzen voor bezorging kunt u vinden bij het bestellen van onze producten. Afhalen van de goederen bij onze showroom in Vlijmen en Oosterhout behoort ook tot de mogelijkheden. Na het plaatsen van een bestelling nemen we contact met u op om het moment van levering of afhalen af te spreken.

Actie gratis bezorging in Nederland én Vlaanderen

Ter introductie van onze nieuwe webshop tijdelijk gratis bezorging! Tijdelijk bezorgen we alle bestellingen vanaf € 150,- excl. btw die geplaatst zijn via de webshop gratis. De gratis bezorging is geldig voor heel Nederland (m.u.v. de waddeneilanden) én Vlaanderen. Bestel snel want deze actie is tijdelijk.

Bezorgkosten

De bezorgkosten voor heel Nederland en België met uitzondering van de waddeneilanden zijn € 50,- excl. btw voor bestellingen onder 150,- excl. btw.