25% KORTING OP GEBRUIKTE PRODUCTEN & GRATIS BEZORGING IN NEDERLAND (M.U.V. DE WADDENEILANDEN) EN VLAANDEREN* BIJ BESTELLINGEN VANAF €150,- EX BTW.

Actie

Ter introductie van onze nieuwe webshop tijdelijk dubbele korting met 25% korting op gebruikte producten én gratis bezorging!

25% korting op gebruikte producten

Tijdelijk ontvang je op alle gebruikte producten 25% korting. De 25% korting is al verwerkt in de prijzen van onze producten in de webshop. U bent natuurlijk ook welkom op onze vestigingen in Oosterhout en Vlijmen waar u ook profiteert van deze korting.

Gratis bezorging alleen via de webshop

Ter introductie van onze nieuwe webshop tijdelijk gratis bezorging! We bezorgen alle bestellingen vanaf € 150,- excl. btw die geplaatst zijn via de webshop gratis. De gratis bezorging is geldig voor heel Nederland (m.u.v. de waddeneilanden) én Vlaanderen. Bestel snel want deze actie is tijdelijk.

Levering

Onze levertijd is tussen de 2 – 14 werkdagen. Alle goederen worden geleverd op de begane grond. Na het plaatsen van een bestelling nemen we contact met u op om het moment van levering (of afhalen) af te spreken.